18972
paged,page-template,page-template-blog-masonry-full-width,page-template-blog-masonry-full-width-php,page,page-id-18972,page-child,parent-pageid-1815,paged-8,page-paged-8,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Blog Masonry Full Width

We're quite the bloggers

Kweepeer olie

Kweepeer olie is beschermend en verzorgend voor de droge en gevoelige huid. De kweepeer is een harde groen gele tot gele vrucht. Afhankelijk van de soort is de vrucht bedekt met een dun laagje ‘vilt’.   De kweepeer (of kweeappel) is niet meer zo heel bekend

Kweepeer gel

Kweepeer gel wordt gemaakt van de pitten van de kweepeer. En het is heel erg makkelijk te maken. De kweepeerpitten zitten bomvol pectine. Een ideale gel voor droge handen en heel goed voor soepele nagelriemen. Verzacht bij allergie en huidirritaties. Werkwijze: Neem een kleine glazen pot. Doe de pitten

Kweepeer balsem

Deze kweepeer balsem wordt gemaakt met kweepeerolie en verse of gedroogde Calendula Officinalis (Goudsbloem) blaadjes. Dit heeft een verzachtende en zuiverende invloed heeft op je huid. En met dit recept op basis van kweepeer olie en bijenwas is het snel klaar. De kweepeer balsem beschermt, verzorgt en verzacht

Zelf gemaakte vochtige doekjes

Ter info: Zelfgemaakte vochtige doekjes zijn super handig in gebruik. De meeste vochtige doekjes die je in de winkel kunt kopen bevatten allerlei schadelijke ingrediënten en vaak ook synthetische parfum. Dat kan schadelijk zijn voor je gezondheid en die van je familie en huisdieren. En het is echt zo eenvoudig om deze

Groentenbouillon (zelfgemaakt)

Ingrediënten voor 100 gram bouillonpoeder: 1 kilo groente en kruiden nodig. Je kunt een mengsel nemen van groente en kruiden die je zelf graag gebruikt of je neemt een soepgroentepakket als basis. wortelen, uien, prei, selderij, paprika, lenteui, knolselderij, venkel, peterselie wortel. Kruiden die je kunt gebruiken: lavas (maggikruid),

Snelle appeltaart

Ingrediënten: 800 g geschilde en fijngesneden appelen 200 g suiker 200 g bloem 3 eieren 1 koffielepeltje bakpoeder Bereiding: Alles goed mengen en storten in een ingevette vorm Eventueel kaneel toevoegen Eventueel amandelschilfers opdoen   +/- 40 min op 180 ° (naargelang de oven) – deze tijd is bij mij voor een ovenschotel van 20