143951
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-143951,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Samentuinmomenten

WIL JE KOMEN MEEHELPEN?

De Dodoenstuin is een unieke kruidentuin. Om de kruidentuin tot een mooi geheel te houden, zijn er natuurlijk momenten nodig om deze te onderhouden.

We bieden jou de gelegenheid om samen met een enthousiaste werkgroep in een prachtig natuurkader de kruiden te ontdekken, mee onkruid te wieden en over de wondere kracht van kruiden te praten. Altijd een leerrijk moment volgens velen.

We werken steeds
–  de 1 en 3 zaterdag van de maand van 9 tot 12 uur en
–  de 2 en 4 woe van de maand van 13 tot 16 uur
Maar toch voor alle veiligheid de website raadplegen, want de vakantieperiode komt er ook aan en dat geeft soms problemen om voldoende vrijwilligers te hebben om te begeleiden. Als een werkmoment niet doorgaat staat het op de website of in de whatsappgroep.
Uiteraard als het zeer slecht weer is, gaat het niet door en we hebben ook een whatsapp- groep om te werken in de tuin. Wil je hier graag mee deel van uitmaken geef je telefoonnummer  door aan dodoenstuin.inschrijvingen@gmail.com. Zo blijf je altijd op de hoogte als we eens extra gaan werken of als een werkmoment door omstandigheden niet doorgaat.

Wat geeft dit voor april en mei
We werken op
Zaterdag 16 april, 30 april, 7 mei en 21 mei
Woensdag 13 april, 27 mei, 11 mei, 25 mei

Klik hier voor de data van de jaarcursus Natuurlijk moestuinieren.

WANNEER WERKEN WE?

Onderhoudsmomenten in de Dodoenstuin

In een uniek kader kan je meerdere keren per maand komen helpen in de kruidentuin

  • 1ste en 3de zaterdagvoormiddag van 9 tot 12 uur

Geen ervaring vereist alleen veel liefde voor kruiden

Alleen bij slechte weersomstandigheden gaat het niet door

De pont 45 te Schilde

Iedereen van harte welkom!

ANDERE ACTIVITEITEN IN DE TUIN