142695
post-template-default,single,single-post,postid-142695,single-format-standard,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Kookworkshop Viviane Van Dyck en lezing Rik Vermuyten

Kookworkshop Viviane Van Dyck en lezing Rik Vermuyten

Beschrijving workshop: de smaken van de herfst

Het najaar is het seizoen van overvloed.  Met al die zoete, ronde groenten kan je heerlijke gerechten op tafel toveren, die ook nog eens een weldaad zijn voor organen als de maag, milt en pancreas.  Hoe we die link precies kunnen leggen en vooral hoe je het meeste haalt uit de smaken van de herfst kan Viviane je als geen ander leren.

 

Viviane Van Dyck
Viviane geeft inspirerende kookworkshops en lezingen over voeding en vitaliteit aan bedrijven en particulieren en is auteur van `Viv`s vitale keuken` en `Echt (w)eten`. Ze deed ervaring op in de keuken van P.A.R.T.S. de dansschool van Anne Teresa de Keersmaeker en had een kookrubriekje op TV-OOST en in Psychologies Magazine. Verder houdt ze van mensen en kan ze haar liefde voor pasteltinten, met name de kleur roze, maar moeilijk verbergen.

 

Lezing Rik vermuyten: Voeding, belangrijk om onze gezondheid op te bouwen!

Wat is juist gezonde voeding?
Hoe dit nog te weten temidden van tientallen tegenstrijdige systemen?
Wat is echt evenwicht en hoe werkt dat dan?
Wat hebben ons lichaam en onze geest nu echt nodig?
Zijn de ingrediënten belangrijk of is het de energie die wij er uit halen?
Welke keuzes in voeding kunnen we bewust maken?
Hoe maken we die keuzes praktisch?
Hoe belangrijk is de bereiding van voedsel?
Wat kunnen we nog leren van oude tradities?
Zodat we met gezond verstand praktische maatregelen kunnen nemen om onze gezondheid te behouden of herop te bouwen.

 

Bio Rik Vermuyten
Rik Vermuyten was enkele jaren werkzaam in de klinische en nucleaire scheikunde in een antwerps hospitaal.
Bekwaamde zich in Oosterse geneeskunst,akupunktuur,Feng Shui ,Oosterse psychologie,natuurlijke geneeskunst en permacultuur(landbouw)
Al gedurende meer dan 45 jaar geeft hij adviezen in consulten,conferenties,lezingen,workshops en seminaries over hoe we onszelf beter kunnen begrijpen en onszelf op een natuurlijke manier kunnen gezonder ,vrijer en gelukkiger kunnen maken en ons verder en dieper kunnen ontwikkelen.

 

Praktisch

Datum: Zondag 1 oktober 2017

Tijd:
11:00 – 14:00 (Kookworkshop)
15:00 – 17:00 (Lezing)

Waar: Oranjerie, Dodoenstuin Schilde

Kostprijs:
Kookworkshop met Vivianne Van Dyck: 35 euro (maaltijd inclusief)
Lezing Rik Vermuyten: 15 euro
Kookworkshop + Lezing: 42 euro