142543
post-template-default,single,single-post,postid-142543,single-format-standard,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Helpers gezocht voor 3 en 4 juni

Helpers gezocht voor 3 en 4 juni

We zoeken voor 3 en 4 juni nog een heleboel medewerkers. We hebben het gedaan gekregen bij de gemeente dat er op de brocante markt geen klassieke friet- en hamburgertenten staan, maar wel kramen met gezonde gerechten. Voor deze catering hebben we professionele medewerkers gezocht die hiermee ervaring hebben. Maar we hebben ook de volledige drankbedeling onder onze supervisie.

We zoeken daarom nog zeer dringend naar deze verschillende profielen: helpers

– die willen cake en taarten bakken voor zaterdag en zondag

– die mee willen helpen met de toog, bij de afwas en kassa gedurende twee uur vooral op zondag, maar ook zaterdagnamiddag.

– die op zaterdag de gezinnen willen begeleiden in de tuin en op zondag uitleg willen geven over één of twee planten per tuintje aan de bezoekers. Wij zorgen dat jullie de juiste informatie en opleiding krijgen. Voor deze laatste opdracht kijken we uiteraard naar herboristen of studenten van deze richting.

Dus iedereen die zich op welke manier ook wil inzetten: graag een seintje aan Mieke. We kunnen echt zeer veel helpende handen gebruiken zowel bij de voorbereiding,  tijdens de werkmomenten als tijdens het weekend.

Voor al diegene die komen helpen voorzien we achteraf een zeer leuke verrassing, het zal de moeite zijn en een mooie beloning voor al jullie inspanningen!

Dus kan je helpen stuur een mailtje naar Mieke.zola@gmail.com